در مباحث حسابداری ، با واژه هایی همچون ، شرکت های بازرگانی ، واردات و صادرات کالا سر و کار دارید اما شاید تابحال پیش نیامده است که به صورت مفهومی و جزئی از معنای آن ها مطلع و به صورت دقیق از کاربرد هر عنوان آگاه شوید . در این مطلب از سایت قصد داریم تا شما را با مفهوم کلی شرکت های بازرگانی ، واردات و صادرات کالا آشنا کنیم ، تا پایان با ما همراه باشید.
خرید و فروش کالا ، خدمات ، محصولات متنوع از زمان های بسیار گذشته تاکنون ، دارای تغییرات و پیشرفت های زیادی می باشد و امروزه شرکت های بازرگانی بر اساس این تغییرات و قوانین جدید و بروز ایجاد شده اند ، اما این قوانین و بروز رسانی علم و دانش در کشورهای مختلف متفاوت می باشند، ولی هدف و اصول پایه ای همه ی آن ها مانند هم است. در واقع شرکت های بازرگانی شرکت هایی هستند که در بخش خرید و فروش کالا و یا خدمات برای کسب سود و درآمد فعالیت دارند . اما توجه داشته باشید که این شرکت ها زیر مجموعه ای از انواع شرکت ها در قانون تجارت به شمار می روند . در شرکت های بازرگانی ، حداقل دو یا چند نفر برای به دست آوردن درآمد و سود بیشتر تلاش می کنند. هر قدر که شرکت های بازرگانی بزرگ تر و گسترده تر باشند، به همان نسبت هم اشخاص بیشتری در آن فعالیت می کنند. برای مطالعه دقیق تر و افزایش اطلاعات خود در مبحث شرکت های بازرگانی ، مطلب حسابداری بازرگانی را مجدداً مطالعه کنید .
-
شرکت های بازرگانی
شرکت های بازرگانی قادر به ارتقا و گسترش زمینه فعالیت خود از یک منطقه تا کشورهای دیگر هستند. به همین علت صاحبان شرکت های بین المللی قابلیت چند ملیتی دارند و در زمينه خدمات، کالا، پشتیبانی و غیره مشغول فعالیت هستند. برای داشتن تجارتی عظیم و موفق در بین کشورهای جهان ، لازم است که که شرکت بازرگانی صادرات و واردات ثبت شده داشته باشید و در صورت به وجود آمدن خلل یا مانعی در این تجارت، سازمان های تجارت جهانی وارد عرصه می شوند. شرکت های بازرگانی بر مبنای نوع فعالیت به خدماتی و تجاری قابل تقسیم هستند. فعالیت شرکت های تجاری شامل ، خرید و فروش کالا می باشد .
-
واردات چیست ؟
در زبان عامیانه و تعریف ساده و روان ، عمل واردات به معنی جمع آوری کالا و محصولاتی است که در کشور هدف تولید و عرضه نمی شود و برای تهیه و دسترسی به کالا های مد نظر میبایست از کشور هایی که تولید کننده آن هستند ، وارد کنند. از مواردی که موجب افزایش اقدامات وارداتی می شود، محدودیت بعضی کشور ها در تولید بعضی از محصولات خاص است؛ زیرا در برخی موارد نیز برای مکان هایی، واردات برخی کالا ها از مناطق دیگر برایشان مقرون به صرفه تر از تولید کالا است. در انجام روند این فرایند اشخاص زیادی و همچنین شرکت ها جهت تسهیل تجارت و واردات و همچنین کسب سود، خدمات تخصصی انجام می دهند .
افزایش و گسترش رو به رشد و قابل توجه حجم واردات در کشور های مختلف و رشد اقتصادی بیشتر این مناطق نشان دهنده ی رابطه نزدیک تجارت و رشد اقتصادی است ، در نتیجه وجود میزان مناسب از واردات برای کشور های فعال در تجارت، می تواند نقش مثبتی بر روند رشد و پیشرفت فرهنگی و اقتصادی آن ها داشته باشد.